fbpx
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
199,00 kr
Starta här

Varmt Välkommen till “10 dagars-utmaning: För Din Inre Resa”

10-dagars utmaning- för Din Inre Resa med Susanne Jönsson

Under de kommande tio dagarna kommer vi att utforska specifika teman som noggrant valts ut för att guida dig på en resa mot ökad självkärlek, inre balans och andlig tillväxt.

Dessa teman inkluderar att leva från hjärtat, hantera stress och oro, skapa kärleksfulla relationer och mycket mer.

Varje dag kommer du att få tillgång till en ny utmaning, och tillsammans med den kommer du att få ett e-postmeddelande som ger dig en förhandsvisning av vad du kan förvänta dig.

Vissa utmaningar kan ta så lite som 5 minuter att genomföra, medan andra kanske tar 10-15 minuter. Alla utmaningar är utformade för att vara enkla att integrera i din dagliga rutin.

Det är en god idé att ha penna och papper till hands när du påbörjar varje utmaning.

Utmaningen är inspirerad av boken “365 dagar av personlig och andlig utveckling” och genom denna 10 dagars-utmaning kommer du att fördjupa din förståelse och användning av de teman som finns i boken.

Det är inte nödvändigt att ha boken för att delta i utmaningen. Den är utformad så att den kan genomföras och ge värdefulla insikter även om du inte har boken.

Om du redan har boken kommer utmaningen att ge dig möjlighet att fördjupa din kunskap och applicera bokens olika teman på ett praktiskt och erfarenhetsbaserat sätt.

Lite mer om 365 dagar av personlig och andlig utveckling

Varje dag får du tips, råd och olika övningar som kommer att fördjupa din personliga och andliga utveckling.

Använd boken på olika sätt och börja när du vill
Du kan använda boken på olika sätt och du kan börja när du vill under året. Det finns ingen anledning att vänta, när det är nu som ditt hjärta kallar dig att finna Din inre kunskap.
Läs mer om boken här >>

10 dagars-utmaning: För Din Inre Resa

Denna 10 dagars-utmaning är inte bara en genomgång av olika verktyg för personlig och andlig utveckling, utan en inbjudan till att verkligen leva och uppleva dessa lärdomar. Genom dagliga övningar, reflektioner och praktiska tips kommer du att kunna tillämpa dessa insikter i din vardag, vilket kan leda till verklig och varaktig förändring.

Susanne Jönsson, grundaren av HelhetsCentrum - Soul and Heart Journey School

Oavsett om det är första gången du är med oss eller om du har följt oss länge, så är du varmt välkommen att delta. Låt oss tillsammans påbörja resan mot ett liv fyllt av inre styrka, balans, kärlek, välmående och respekt för varandra.

Varmt välkommen att vara med!

// Susanne Jönsson