fbpx
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
1 499,00 kr
Starta här

Det finns många fördelar med att utgå från ditt hjärta och att ha en stark nivå av kärlek till dig själv, inte minst hjälper det dig i din karriär och du blir bättre på ditt jobb.

Din karriär och ditt företag går bättre när du lever från ditt hjärta

De flesta vill leva från hjärtat därför att det helt enkelt är det som känns bäst, för din egen skull men även för omgivningens skull. Problemet är att det är svårt att stanna kvar i hjärtat om du ”bara” använder en god intention. Det är när det stormar runt omkring dig som du vill kunna stå stadigt och fatta bra beslut även då.

Att lära sig hur det går till tar en stund, men när du väl lärt dig dessa tydliga och effektiva tekniker så behöver du bara 3–4 minuter om dagen för att få tillgång till den hjälp som finns inom dig själv.

1- Du fattar bättre beslut

När du har tillgång till ”din inre kompass” och lärt dig lyssna på den, då kan du alltid vara trygg i att du fattar snabba och rätt beslut. Att kunna fatta bra beslut, även “i stridens hetta”, är viktigt.

2- Du blir mer effektiv

När du litar helt på dig själv och på dina beslut, blir du mer effektiv. Även din självkänsla och ditt självförtroende stiger i takt med att du kan stanna kvar i din inre balans.

3- Du mår bättre och orkar mer

Välmående och inre balans blir en naturlig del i din vardag, även för den som arbetar hårt i ett tufft tempo.

4- Du har roligt på jobbet

Ja, det är viktigt att ha roligt på jobbet, att trivas både med sig själv och med sitt arbete. När du lever från ditt hjärta stannar du inte kvar i frustration eller irritation. Du väljer medvetet vad du vill lägga din energi på, och bryter enkelt när du är på väg in i en reaktion som du inte vill ha, just där och då.

5- Du blir bättre på att hantera stress

Just stresshantering och gränssättning är mycket enklare för den som har en hög nivå av kärlek till sig själv. Att sätta gränser och kunna ställa krav är viktiga egenskaper för de flesta som arbetar i ett högt tempo och med stor motivation.
En bonus är också att du inte oroar dig på samma sätt som tidigare. Du vet att du alltid gör så gott du kan och känner dig nöjd med det. Du jämför dig heller inte med dina kolleger, utan ser mer till att du är nöjd med din egen prestation. När du är nöjd med det du utför i ditt arbete, då är också de flesta väldigt nöjda med resultatet av det. 

Må bra på jobbet

När du mår bra, då har du energi nog att ta hand om allt du behöver, och du kan göra det med glädje och inre balans.

Om du är företagare så vet du nog vad jag menar när jag kallar oss för ”tusenkonstnärer”. Vi behöver kunna det mesta som berör just vår bransch. Det räcker inte heller att vara väldigt duktiga på det vi gör, vi måste också kunna ekonomi, marknadsföring och redovisning.

Ja, det är lätt att ”ToDo-listan” blir väldigt lång och att du faktiskt glömmer bort att ta hand om dig själv.

Må bra på jobbet

Det finns tre viktiga grundstenar som du alltid kan luta dig emot och hämta kraft ifrån.

1. Lär dig leva från ditt hjärta och finn din inre balans

Det finns olika sätt att lyssna på sitt hjärta. De flesta gör det med hjälp av sin intuition och sin goda vilja. Det här är så klart bra, men det är också svårt när livet krånglar till sig.

Jag tror att vi behöver tydliga och effektiva tekniker till hjälp. När vi har det, då kan det storma runt omkring dig, du stannar kvar i ditt hjärta ändå.

Det är därför jag alltid rekommenderar alla att lära sig leva från sitt hjärta – på riktigt. Det tar en stund att lära sig, men när du väl behärskar dessa tekniker tar det dig mindre än fem minuter om dagen för att stanna kvar i din inre balans och få tillgång till de verktyg som hjälper dig med din självkänsla, ditt självförtroende och mycket mer.

2. Lär dig enkel och effektiv stresshantering

Att kunna hantera stress är viktigt. Det finns olika sätt att göra det på, och det viktigaste är att du alltid har tillgång till effektiva verktyg som fungerar i stunden. Som företagare behöver du också kunna sätta gränser och säga “nej” när det behövs, inte det enklaste för de flesta av oss som gärna vill hjälpa till.

3. Hantera din energikänslighet och var stolt över den

Fler och fler människor är energikänsliga, det innebär att de uppfattar och blir påverkade av andra människors energier. Att vara energikänslig är en gåva som ger dig många fördelar, men tyvärr känns det oftast som en belastning om du inte kan hantera den. Lär dig hur du på ett naturligt och enkelt sätt hanterar din energikänslighet och använder den för att bli bättre på jobbet och för att stärka dig själv.

Må bra på jobbet – En kurs med personlig support!

Här jobbar du när du har tid och när det passar dig bäst. Du har alltid tillgång till personlig support när du jobbar med kursen. Det finns inga onödiga frågor! Kontakta oss här >>

Gå med direkt!

Ja, det finns många fördelar med att leva från sitt hjärta och att ha en stark nivå av kärlek till sig själv, inte minst hjälper det dig i din karriär och du blir bättre på ditt jobb.

En investering i din framtid

Du kommer igång direkt när du registrerat dig – och har permanent tillgång till din kurs efter det.

Vi erbjuder säker betalning med Klarna.

Alltid 100 % nöjd garanti

Vi vill att du ska vara nöjd! När du går med i en onlinekurs får du 100 % nöjd garanti .

Vi vill att du ska vara nöjd med din onlinekurs. Om du inte är det, låt oss veta inom 15 dagar efter köpet och vi kommer att återbetala dig till 100 %.