fbpx
Personlig utveckling med Soul Heart Journey School - Vi har öppet när det passar dig bäst
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
Ingår i Soul Heart Medlemspaket
Starta här

Denna kurs ingår i Soul Heart Samlingspaket med 7 kurser i personlig utveckling.
Du ansluts till samtliga medlemsmoduler direkt när du registrerar dig på någon av dem.

Varmt välkommen att börja din resa!

Personlig och andlig utveckling – för våra medlemmar

Personlig och andlig utveckling med Soul Heart Journey School - Börja här

Här börjar din resa till att hitta hem… till dig själv. Grunden till allt välmående kommer inifrån dig.

I medlems-utbildningen i personlig och andlig utveckling, kommer du, steg för steg, att lära dig använda enkla verktyg som hjälper dig att må bra, både till vardags och fest. Du kommer att uppleva hur du blir starkare och mår bättre inombords. En stor fördel är att du kommer att kunna hålla kvar ditt välmående och din inre balans, även när livet går upp och ner.

Kursmodulens innehåll:

I den här modulen finns en kort “kom i gång”-hjälp och en översikt av medlemsutbildningen. Allt för att du ska komma igång så fort som möjligt.

Börja gärna med introduktionsvideon. Här finns en enkel steg för steg- instruktion till hur kurserna går till. Det finns också en del praktiskt om hur det går till att ladda upp en profilbild, ändra lösenord, ladda ner diplom och hur du hela tiden ser hur långt du har kommit i en kurs.

Din personliga sida

På din personliga sida, som du kommer till direkt efter inloggning, ser du direkt vilka kurser du har tillgång till och hur långt du har kommit i varje enskild kursmodul.

Efter en del av kurserna finns det ett Quiz eller en frågesport, de är till för att bekräfta vad du lärt dig och ibland för att ge dig en extra bonus.

Här i startmodulen finns också extra hjälpmedel, som bara är för våra medlemmar. Allt är samlat på samma ställe, vilket gör det lättare för dig att hitta rätt.

Gemenskap

Gå med i vår FB-grupp, som bara är för våra medlemmar. I FB-gruppen kommer också information om vad som sker i det kollektiva, hur det påverkar oss och vad vi kan göra för att må bättre under dessa perioder av ökad frekvensbelastning. Du hittar även information om möten, meditationsdagar och liknande. Gruppen är till för att alla ska kunna följa eller starta diskussioner, ställa frågor och ta del av andras tankar och funderingar. Tillsammans gör vi skillnad!

Personlig support

Personlig support ingår för alla som arbetar med en onlinekurs eller med medlemsutbildningen.
Vi besvarar frågor via email under vardagar mellan 10-17.