fbpx
Soul Heart Medlemsmodul: Inre Kunskap
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
Ingår i Soul Heart Medlemspaket
Starta här

Vad betyder egentligen inre kunskap och högre medvetande och varför ska jag fundera över det? Vad har jag egentligen för nytta av ett högre medvetande?

Inre kunskap och högre medvetande
Inre kunskap och högre medvetande

Du är en del av detta!

Det här är bra frågor som många undrar över, och som är bra att ställa sig. För det är ett arbete du behöver göra, för att kunna nå din inre kunskap och så småningom ett högre medvetande. Det kommer inte av sig själv och det kräver en del av Dig. Om du då vet varför du vill detta, då är det enklare att lägga tid på det.

Du arbetar med dig själv för att nå högre nivåer av medvetande, för din egen skull men på samma gång påverkar du globalt.
Allt du gör – gör skillnad, och när vi mediterar och arbetar tillsammans, då påverkar vi det kollektiva medvetandet på ett positivt sätt.
Tillsammans gör vi skillnad och Du behövs!

Inre kunskap och högre medvetande – är det samma sak?

Det är samma sak på sätt och vis. Du kan inte nå de högre nivåerna av ditt medvetande om du inte går via ditt hjärta, och din inre kunskap. Det hänger ihop. När du når lite högre nivåer av medvetande så är det lätt att ditt ego växer, att du börjar känna dig som en viktig och speciell människa.

Du får gärna känna dig viktig och speciell, så länge du vet att alla är precis lika viktiga och speciella som Du är.

Det är därför vi alltid måste gå via hjärtat, när du är hjärtförankrad tar inte ditt ego så stor plats. Om du skulle hamna i en egoprocess ändå, så känner du snabbt igen det och släpper egot direkt.

För att du ska kunna göra denna medlemsmodul, måste du först ha gjort medlemsmodulen “Att leva från hjärtat”. Även om du sedan tidigare har motsvarande kunskap ber jag dig att gå tillbaka och repetera innan du fortsätter här.

Din inre kunskap

Din inre kunskap finns i ditt hjärta, det är här som du kan nå all kunskap om Dig. Här kan du få reda på allt om allt du någonsin varit med om, både i detta liv och i tidigare liv.

Du kan läka och förlåta allt som du upplevt. Du kommer också att kunna förstå bakgrunden till dina rädslor och samtidigt släppa alla rädslor du någonsin har haft. Allt detta ger djupgående läkningsprocesser som påverkar dig både fysiskt och emotionellt.

Få svar på dina frågor

I ditt hjärta kommer du också att finna svar på frågor som hjälper dig här och nu. Frågor om din livsuppgift, om dina livsläxor, om vem du egentligen är och var du kommer ifrån.

Det är egentligen bara din egen fantasi som begränsar dina frågor. När du väl lärt dig hur du ska göra är det bara att söka svar på dem.


Du kan börja direkt!

– Samtliga moduler i medlemsutbildningen ingår.