fbpx
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
600:-
Starta här

Heldag 10-15.

Äntligen är det tid för en ny meditationsdag!

Dessa dagar är till för att öka din kunskap och höja ditt medvetande samt för att arbeta med det kollektiva medvetandet. Vi kommer att meditera, samtala, förklara och gemensamt höja både din och gruppens kunskaps och medvetandenivå.

Tiden vi lever i är intensiv på flera sätt, detta är ett bra tillfälle att öka sin kunskap och sitt medvetande.

Du gör detta både för dig själv och för det kollektiva medvetandet.

Dagen är mellan 10-15, på fm går vi igenom alla grund meditationer och förklarar hur medvetandet arbetet fungerar och varför vi kan sitta tillsammans och sprida kärlek globalt. Från kl. 13,00 går vi in djupare i meditationerna.

Praktiskt: Vi kommer att ha en mindre grupp här, som är med fysiskt – resten av deltagarna ansluter online. Plattformen vi använder är Zoom som är smidig och lätt att hantera både för deltagare och ledare.

Mötet är mellan 10-15 med uppehåll för lunch mellan 12-13.

Du deltar i meditationsdagen via din dator eller telefon i realtid. Precis som i när vi har en fysisk meditationsdag, varierar vi mellan förklaringar, samtal och meditation. Då kvalitet är viktigt för oss har vi noga testat tekniken och känner oss trygga med att vi kan bevara både kvalitet och engagemang genom att använda Zoom.

Det är lätt att delta!

Susanne Jönsso Soul Heart Journey School

När du har registrerat dig får du en länk via email, klicka på länken och följ dina instruktioner. Svara “Ja” om du får frågan att tillåta en nedladdning av Zoom-appen, sen är du redo att starta mötet.

Är det första gången du deltar online, rekommenderar jag att du startar 10-15 minuter före utsatt tid så du har all teknik igång. Om du har några problem med att förstå instruktionerna kan du helt enkelt ringa mig på telefon 0733-327043 så hjälper jag dig igång.

Varmt välkommen att vara med!

// Susanne Jönsson