fbpx
Meny Stäng

Meditationsdag 29/5-2021 -Delta via Zoom

Nuvarande status
Ej inloggad eller ej registrerad på kursen
Pris
600:-

Heldag 10-15, för dig som varit med och mediterat med oss tidigare.

Äntligen är det tid för en ny meditationsdag!

Dessa dagar är till för att öka din kunskap och höja ditt medvetande samt för att arbeta med det kollektiva medvetandet. Vi kommer att meditera, samtala, förklara och gemensamt höja både din och gruppens kunskaps och medvetandenivå.

Tiden vi lever i är intensiv på flera sätt, detta är ett bra tillfälle att öka sin kunskap och sitt medvetande.

Du gör detta både för dig själv och för det kollektiva medvetandet.

Dagen är mellan 10-15, på fm är även nybörjare välkomna att delta. Från kl. 13,00 går vi in djupare i meditationerna och medvetande arbetet.

Praktiskt: Vi kommer att ha en mindre grupp här, som är med fysiskt – resten av deltagarna ansluter online. Plattformen vi använder är Zoom som är smidig och lätt att hantera både för deltagare och ledare.

Mötet är mellan 10-15 med uppehåll för lunch mellan 12-13.

Du deltar i meditationsdagen via din dator eller telefon i realtid. Precis som i när vi har en fysisk meditationsdag, varierar vi mellan förklaringar, samtal och meditation. Då kvalitet är viktigt för oss har vi noga testat tekniken och känner oss trygga med att vi kan bevara både kvalitet och engagemang genom att använda Zoom.

Betalning: Dagen kostar 600:- Avgiften betalas samtidigt som du registrerar dig.

Det är lätt att delta!

Susanne Jönsso Soul Heart Journey School

När du har registrerat dig får du en länk via email, klicka på länken och följ dina instruktioner. Svara “Ja” om du får frågan att tillåta en nedladdning av Zoom-appen, sen är du redo att starta mötet.

Är det första gången du deltar online, rekommenderar jag att du startar 10-15 minuter före utsatt tid så du har all teknik igång. Om du har några problem med att förstå instruktionerna kan du helt enkelt ringa mig på telefon 0733-327043 så hjälper jag dig igång.

Varmt välkommen att vara med!

// Susanne Jönsson