fbpx
Personlig utveckling med Soul Heart Journey School - Vi har öppet när det passar dig bäst
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
Ingår i Soul Heart Medlemspaket
Starta här

När du väljer att leva från hjärtat, då väljer du en livsväg – ett förhållningssätt i livet, men också ett mer kärleksfullt sätt mot Dig själv.

Livet blir inte alltid enklare men din livskvalité ökar. Du har lättare för att behålla ditt välmående och din inre balans. Kärleken till dig själv ökar och dina relationer blir mer harmoniska.

Ett sätt att leva

Soul Heart medlemsutbildning-Leva från hjärtat

Att leva från hjärtat – på riktigt!

Det är ganska lätt att leva från sitt hjärta när allt är lugnt och harmoniskt, utmaningen ligger i att vara kvar i ditt hjärta även när livet “guppar” och går upp och ner.

Händelser vi inte kan påverka, andra människors handlande som vi inte kan göra något åt. Alla blir drabbade av livet ibland och då behöver vi all vår kunskap för att hantera situationerna på bästa sätt.

Det är när livet “guppar” som vi behöver en teknik för att kunna fortsätta leva från hjärtat. Det är därför du behöver lära dig hur du gör det – på riktigt!

Ingen människa är alltid i sitt hjärta! Alla trillar ur ibland!


Jag tror att det är viktigt att påminna sig om det, vi har alla så lätt för att anklaga oss själva och vara missnöjda. När du istället vet att alla trillar ur någon gång, då är det inte hela världen när eller om det händer dig.

Att leva från hjärtat gör livet lättare

Ja, när du väl har lärt dig hur du ska göra så kommer du snart att märka skillnad. Du blir gladare och mår bättre i ditt inre.

Det blir lättare för dig att undvika stress, irritationer och frustration. Om du hamnar i stress, frustration och liknande, då har du trillat ur hjärtat. När du kommer på det, är det bara för dig att ta snabbhissen ner och din reaktion släpper direkt.


Du kan börja direkt!

– Samtliga moduler i medlemsutbildningen ingår.