fbpx
Personlig utveckling med Soul Heart Journey School - Vi har öppet när det passar dig bäst
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
Ingår i Soul Heart Medlemspaket
Starta här

Här finns dina bonusar

Soul Heart medlemsutbildning - Klart att det ingår olika bonusar -endast för våra medlemmar!
Personlig utveckling med Soul & Heart Journey School

Klart att det ingår olika bonusar – endast för våra medlemmar! De kommer att dyka upp här mellan varven.

En del av dem finns tillgängliga under kortare perioder, medan andra kommer att finnas kvar permanent när du väl har fått tillgång till dem.

När du är medlem kommer dina bonusar här

Varje månad kommer det en specialkurs för medlemmar. Här arbetar vi tillsammans med olika tekniker för att komma lite djupare med din personliga utveckling.

Fler bonusar? – Ja, det blir det!

Det kommer e-böcker, videor och fler artiklar från Må Bra-skolan. I Må bra-skolan är det olika lärare i vår skola som skriver. Här kan du läsa om många olika tankar och ämnen, alla med inriktning på välmående.

Dina bonusar blir tillgängliga en i taget, det sker med automatik så du behöver inte göra något annat än att vänta in dem.

Vår medlemsutbildning innehåller mycket och vi vill inte att du som medlem ska bli överbelastad med allt du kan lära dig. Därför kommer dina bonusar lite efterhand. När du har hunnit igenom en bit av kursinnehållet, kan det vara roligt att få ta del av lite nytt.

Personlig utveckling – ett pågående arbete

Dina bonusar kommer till dig som vill arbeta med din personliga utveckling på ett djupare plan.

Personlig utveckling på djupet går inte fort, det handlar om att lära sig ett nytt förhållningssätt till livet och till vardagen. Självklart tar det tid och det är ett pågående arbete.

Vikten av att få stöd när du glömmer, att bli påmind och snabbt kunna hitta tillbaka till dig själv när du tappat bort dig är ovärderlig.
Ge dig själv den tid just Du behöver – det är Du Värd!

Du kommer dessutom att få regelbundna mail som hjälper dig att komma vidare i din utveckling. I dessa får du fler råd och tips om vad du kan träna på, eller vad som är viktigast att prioritera.

Livet innehåller mer än personlig utveckling som du vet, och ibland kan det vara bra att få lite mer hjälp för att behålla ditt inre välmående och din balans.


Du kan börja direkt!

– Samtliga moduler i medlemsutbildningen ingår.

Kurs innehåll:

Expandera alla
lektion innehåll
0% slutfört 0/1 Steps
lektion innehåll
0% slutfört 0/1 Steps