fbpx
onlinekurs Finn din livsuppgift
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
999,00 kr
Starta här

Är du nyfiken på din livsuppgift? De flesta människor känner att det är något speciellt som de ska göra (och det finns det) – men de vet inte vad det är och hur de hittar dit. Andra känner att de inte hör hemma någonstans och vet inte varför. Vill du få svar på dessa frågor och många fler?


Din inre kunskap

Din inre kunskap finns i ditt hjärta, det är här som du kan nå all kunskap om Dig. Här kan du få reda på allt om allt du någonsin varit med om, både i detta liv och i tidigare liv.

Du kan läka och förlåta allt som du upplevt. Du kommer också att kunna förstå bakgrunden till dina rädslor och samtidigt släppa alla rädslor du någonsin har haft. Allt detta ger djupgående läkningsprocesser som påverkar dig både fysiskt och emotionellt.

Få svar på dina frågor

I ditt hjärta kommer du också att finna svar på frågor som hjälper dig här och nu. Frågor om din livsuppgift, om dina livsläxor, om vem du egentligen är och var du kommer ifrån.

Det är egentligen bara din egen fantasi som begränsar dina frågor. När du väl lärt dig hur du ska göra är det bara att söka svar på dem.

Kursen är uppdelad i två steg samt en bonus!

Steg 1: Gör onlinekursen Att leva från hjärtat
För att du ska kunna göra övningarna som leder dig till din livsuppgift, så måste du ha gjort onlinekursen “Att leva från hjärtat” först. Den ingår såklart när du registrerar dig här.

Steg 2: Finn din livsuppgift och mer…

Bonus!

Du får samtidigt tillgång till onlinekursen “För dig som är energikänslig”. Att vara energikänslig kan vara en belastning men borde kännas som en gåva – lär dig hur du kan hantera det och må bra på samma gång.