fbpx
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
390:-
Starta här

När du lär dig älska dig själv, då får du tillgång till speciella verktyg som hjälper dig att hantera livet på ett annat sätt. Du ökar ditt självförtroende och din självkänsla på ett djupare plan.

Den här onlinekursen är för dig som inte vill gå med i Soul & Heart Medlemsutbildning, ett samlingspaket med sju kurser i personlig utveckling, utan föredrar enstaka kurser.


Lär dig älska dig själv och nå din inre balans
Att trivas i ditt eget sällskap

Din Inre Balans

Man brukar säga att både skönhet och välmående kommer inifrån.

Vad betyder det?

När du mår bra inom dig själv, och du känner dig trygg och “hemma” i dig själv, och du trivs med ditt eget sällskap – Ja, då både syns och känns det tydligt, för andra och för dig själv. Det är detta som vi kallar för Din inre balans.

Lär dig att älska dig själv och nå din inre balans

Gör det för Din egen skull – för att du är värd att må bra.

Grundläggande välmående och inre balans ska fungera i vardagen och när livet går upp och ner. Det är här vi behöver tydliga och enkla tekniker för att fortsätta må bra även när livet blir svårt.

Att må bra när livet är en “solskenshistoria” – det är enkelt, men det är oftast inte så vår vardag ser ut.

Kanske är det inte så du känner inledningsvis och därför börjar vi med det.

Kursmodulens innehåll

I den här modulen kommer du att få de grundläggande verktygen och teknikerna som gör att du kan hitta och behålla ditt välmående, oavsett vad “livet” för in i din vardag.

Det du kommer att lära dig är tekniker du kan använda varje dag, utan att det tar lång tid. De fungerar även för den som har en stressig vardag. De kommer inte att kräva mycket av dig, utan det handlar om att du börjar tänka på ett lite annorlunda sätt än du gjort tidigare.

Det tar inte lång tid

För att kunna förändra sitt mående behöver man förstå varför det är viktigt, hur det går till och varför det fungerar på det viset. Med andra ord – hur det hänger ihop. När du väl har lärt och förstår detta, då tar det inte många minuter per dag för att bibehålla din balans och ditt välmående.

Du gör det här för resten av ditt liv! Gör det för Din skull – för det är Du värd!

Du kommer bland annat att…

  • Lära dig att älska dig själv – och förstå varför det är viktigt
  • Kunna sätta kärleksfulla gränser i ditt liv, både för dig själv och andra
  • Öka din självkänsla
  • Stärka ditt självförtroende
  • Nå din inre balans