fbpx
onlinekurs Välmående för kropp och själ
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
390:-
Starta här
Välmående och livskvalité med Soul Heart Journey School
Välmående och livskvalité

Välmående och livskvalité i vardagen handlar om balans – inte krav. Det handlar om att ta hand om ditt inre och lyssna på dina behov för kropp och själ.

Kropp och själ påverkar varandra och hur du hanterar dig själv påverkar alla delar av dig.


Kropp och själ påverkar varandra

Om du till exempel aldrig blir nöjd med dig själv. Om du alltid är självkritisk och både talar och tänker illa om dig själv. Förr eller senare kommer snart din kropp att börja protestera.

På samma sätt är det om du inte tar hand om din kropp. Din kropp behöver din omsorg på det sätt som den mår bra av. Då kommer du snart att börja känna dig ledsen och missnöjd.

Välmående och livskvalité handlar om balans – inte krav

Allt handlar om balans. Att ta hand om ditt inre för att du vet att du är värd det. Likväl som du tar hand om din kropp av samma skäl.

Det handlar aldrig om att skapa skuldkänslor, för då är du där igen. Då blir du självkritisk och ställer onödigt höga krav på dig själv. Det handlar om att ta hand om Dig på ett bra sätt och på ett sätt som du kan hantera.

Det hjälper inte att tycka att vi ska meditera två timmar varje dag. Att vi ska jogga en mil och sen bara äta supernyttig hemlagad mat. Vem har tid och möjlighet att göra så? Inte jag och ingen jag känner iallafall…

Nej, det handlar om att göra det Du kan, det som passar just Dig. Det som du trivs med och som du kan få att fungera i ditt liv.

Ta ett steg i taget och gör det med massor av kärlek till dig själv.