fbpx
Podcast Att leva från hjärtat med Susanne Jönsson och Helhetscentrum
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
0:-
Starta här

Välkommen till vår spännande nya podcast, “Att leva från hjärtat – Din inre Resa”! Vi är så exalterade över att dela denna fantastiska resa med er alla. Här handlar det om att utforska den inre världen, andligheten och den personliga utvecklingen.

Var med oss på Zoom!

Var med och spela in ett avsnitt av vår podcast och följ med oss på Zoom för diskussioner, övningar och gemenskap. Alla är välkomna!

Vi träffas 18,00 och inspelningen pågår under ca 1 timme.

Praktiskt: Plattformen vi använder är Zoom som är smidig och lätt att hantera både för deltagare och ledare. Anslut dig i tid, insläppet till mötet stängs 18,00.

Det är lätt att delta!

Susanne Jönsson, grundaren av HelhetsCentrum - Soul and Heart Journey School

När du har registrerat dig får du en länk via email, klicka på länken och följ dina instruktioner. Svara “Ja” om du får frågan att tillåta en nedladdning av Zoom-appen, sen är du redo att starta mötet.

Är det första gången du deltar online, rekommenderar jag att du startar 15-20 minuter före utsatt tid så du har all teknik igång. Om du har några problem med att förstå instruktionerna kan du helt enkelt ringa mig på telefon 0733-327043 så hjälper jag dig igång. Av hänsyn till övriga deltagare så svarar jag inte i telefon efter 18,00.

Varmt välkommen att vara med!

// Susanne Jönsson