fbpx
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
159,00 kr
Starta här

Denna gång handlar det om att hantera stress och oro

Måndagskvällar på Zoom, med Susanne Jönsson

Det där med att hantera stress och oro, det är ju något som vi alla behöver göra mellan varven. Ibland går det lätt och andra gånger känns det nästan omöjligt att bryta den känslan som finns i kroppen. 

Jag tror att speciellt oro har en förmåga att “krypa under skinnet” på många, och när oron väl sitter i kroppen – då är det ganska svårt att släppa den. Det finns massor av sätt att hantera stress och oro, och vi pratar mycket om det i många sammanhang. Det gör vi för att det är så många som behöver bättre tekniker att hantera det på. 

Stress och oro är en av de vanligaste problemen som våra lyssnare på livesändningarna, våra klienter och våra elever (på alla nivåer) pratar om.

Det är också stress och oro som kan orsaka problem och sjukdomar, både på ett fysiskt plan och på det emotionella. 

Den som varit utbränd eller vidbränd vet precis vad jag menar – stress kan orsaka dåligt mående på alla plan. Oro gör samma sak, fast inte lika uppenbart. Oro har en förmåga att förminska dig, att få dig att begränsa dig eller vill få dig att begränsa någon annan.

Att oroa sig skapar ångest och frustration, vilket ingen mår bra av att känna. Att kunna hantera stress och oro på ett enkelt och okomplicerat sätt är en av de viktigaste verktygen vi behöver i våra liv för att må bra i vardagen. Detta gäller oss alla, oavsett vilken kunskapsnivå vi utgår från.

Detta och mycket mer pratar vi om under Måndagskvällar med Susanne. Här får du råd, tips och olika övningar som hjälper dig vidare i din personliga utveckling. Vi träffas via Zoom under 1 – 1½ timme på måndagar med start kl. 18.00.

Vad tycker våra deltagare?

Jag lär mig av att höra andra och om deras resa, samtidigt som jag går kurs för att utvecklas själv. Det är även så intressant att höra dina svar och diskussioner Susanne. Superbra alternativ att ha digitala möten. // Helene
Måndagar med Susanne blir heliga i och med denna kurs. Jag kommer till insikt och utvecklas till/för mig. Att dessutom “träffa” likasinnade är underbart. Susanne leder oss in till vårt innersta på ett väldigt djupt men samtidigt enkelt sätt. Som sagt, nu är mina måndagar heliga. // Lena
Jag är mycket nöjd med hur uppläggningen är och med alla förklaringar om sånt man inte riktigt förstår. Det är också bra att man har en hel vecka på sig att öva inför nästa övning. Jag rekommenderar absolut dig som lärare i denna kursen. // Inger

Ett tips!
Ha papper och penna tillgängligt, du kommer att behöva det vid en del av de övningar vi ska göra.  Du deltar via din dator/telefon/platta i realtid. Missar du en måndagskväll ligger inspelningen kvar i en vecka efteråt. 

Delta i mötet via länken nedan, här kan du också se inspelningarna i efterhand.