fbpx
Nuvarande status
Du är antingen inte inloggad eller inte registrerad
Pris
2500:-
Starta här

Denna kurs är för nybörjare, inga förkunskaper krävs. Här lär du dig att få kontakt med dina andliga guider och vägledare.

Under fem kvällar, mellan 18-20 så träffas via live, via Zoom. Du får lära dig vår kanaliseringsteknik steg för steg. Under alla övningar vi gör tillsammans så vägleder jag dig, för att dina kommunikationer med dina guider och vägledare ska bli så tydliga som möjligt för dig.

Lär dig kanalisera

Att ha en tydlig kontakt med sina andliga guider och vägledare, är något som alla kan lära sig. Dina guider har mycket att berätta för dig och det är en stor förmån att kunna ta del av deras klokhet och kunskap.

I denna kurs arbetar vi med en enkel och effektiv teknik, som lär dig att kommunicera med andra sidan på ett tryggt och tydligt sätt.

Vi går också igenom de etiska regler som gäller och du kommer att få en ökad förståelse för den andra sidan, och för andligt och medialt arbete.

Detta är en kurs för nybörjare – inga förkunskaper krävs.

Lärare: Susanne Jönsson

Du kan starta din kurs här

Det är enkelt att delta. När du registrerat dig kan du starta kvällskursen direkt från denna sidan på torsdagskvällen. Scrolla bara ner tills du ser kvällens kurs och klicka vidare där.

Följ instruktionerna och ta del av kvällens möte.

Det är lätt att delta!

Första gången du deltar rekommenderar jag att du startar 10-15 minuter före utsatt tid så du har all teknik igång. Om du har några problem med att förstå instruktionerna kan du helt enkelt ringa mig på telefon 0733-327043 så hjälper jag dig igång.

Vi kommer att ha fyra härliga torsdagskvällar tillsammans, om du missar en kväll har du tillgång till inspelningen under den kommande veckan via lektionerna nedan.

Varmt välkommen att vara med!

Kursdatum: 8/3, 22/3, 29/3, 5/4 samt den 12/4
Om du missar en kväll eller får problem med tekniken, kan du alltid lyssna på inspelningen i efterhand.

// Susanne Jönsson