fbpx

Allt är inte ditt – använd ditt energiskydd Copy

Din bubbla är en del av dina ljuskroppar, det är därför den fungerar. Den är till för att skydda dig från energi som du inte mår bra av. Aktivera din Bubbla och må bättre på alla plan.

Behöver du ett energiskydd?

Ja, med stor sannolikhet gör du det.

Om du blir stressad i mataffären en fredagseftermiddag, så är du energikänslig.

Om du kan “känna i rummet” att andra har bråkat innan du kom in, då är du energikänslig.

Om du blir trött i närheten av energitjuvar, då behöver du ett energiskydd.

Om du har ett arbete där du möter andra människor i samtal eller behandlingar, då behöver du ett energiskydd.

Om du har värk och ont i kroppen men vet inte riktigt varför, då behöver du ett energiskydd.

Aktivera din Bubbla för hela resten av ditt liv!

Ja, denna lista kan göras hur lång som helst. Jag vill påstå att samtliga medlemmar i vår skola är energikänsliga och behöver ett enkelt och effektivt energiskydd.

Aktivera din Bubbla och må bättre till kropp och själ

Bra att veta…

Din Bubbla är det bästa energiskyddet du kan ha. Den är en del av dina ljuskroppar och är till för att skydda dig mot energi som inte är bra för dig.

  • När du har aktiverat din Bubbla genom att lyssna på videon ovan, då har du tillgång till din Bubbla för resten av ditt liv.
  • Du behöver inte se, känna eller ens tro på din Bubbla, den finns där så fort du tänker eller säger ordet “Bubbla”.
  • Du kan inte göra fel eller slita ut din Bubbla. Varje gång du tänker ordet “Bubbla” kommer din energi ut runt dig och du omsluts av din Bubbla (din sfär). Den är helt perfekt, i storlek, form och styrka varje gång – även om du krånglat med den innan.
  • Även om du tänker “Bubbla” och din Bubbla redan omsluter dig så spelar det ingen roll, du kan inte göra fel! Använd din Bubbla varje dag – bara tänk ordet “Bubbla”, det räcker.
  • Hur länge den är ute och skyddar dig går inte att säga, det påverkas av belastning från din omgivning. Efter ett tag går den tillbaka in i dig, och då får du tänka ordet “Bubbla” igen så är den runt dig igen direkt.
  • Din Bubbla skyddar dig från energier som kommer utifrån – från andra människors mående, humör, från energitjuvar, från kollektiv påverkan o.s.v. Den skyddar dig inte från Dig själv! Är du på dåligt humör kan inte din Bubbla skydda dig från det, då får du tona ner i ditt hjärta istället.