fbpx

Den viktigaste relationen… Copy

Den viktigaste relationen i ditt liv. En artikel av Rose-Marie Rosdahl
En artikel av
Rose-Marie Rosdahl

Relationen till dig själv är den viktigaste i ditt liv.
Visst har du en alldeles egen speciell relation till dig själv, det har vi alla.

Världen idag behöver att vi har kärleksfulla relationer och därför är det viktigt att du börjar med en kärleksfull tanke för dig själv redan idag.

Men är det inte så egoistiskt att först skapa en kärleksfull relation till mig själv?

Faktiskt är det tvärtom! Din kärlek till dig har absolut inte något med egoism att göra. Det är sagt tidigare och jag säger det igen; EGO= Jag är störst, bäst och vackrast, alternativt motsatsen: jag kan inget, jag är värdelös, alla andra är mycket bättre än jag.

Egot får inte plats

En person som mår bra och lever kärleksfullt behöver aldrig göra sig större än någon annan, personen behöver inte heller förminska sig själv. Den som verkligen älskar sig själv, ger ut så mycket kärlek på ett helt kravlöst sätt.

En person som älskar sig själv sätter sina gränser.

Säger ja till det som han eller hon verkligen vill göra och nej till det personen inte vill göra och kompromissar när det är det som är det bästa för alla inblandade.

Egentligen vet du säkert om att du är den viktigaste personen i ditt liv, och av den anledningen behöver du bli din egen bästa vän.

Den viktigaste relationen

Du umgås med dig själv varje dag under hela ditt liv. Därför är det lika bra att du lär dig komma överens med dig själv. Att du lär dig tycka om dig själv och verkligen lär dig att uppskatta ditt eget sällskap.

Hur ser det ut för dig idag?

Är du din allra bästa vän, behandlar du dig på det sättet? Har du ens tänkt tanken? Ladda ner och läs hela artikeln.