fbpx

Din Inre Balans Copy

Behåll din inre balans
Behåll din inre balans

Din inre balans – så här behåller du den

Nu har du fått de grundläggande stegen du behöver för att nå din inre balans. Eller, det viktigaste är såklart att kunna stanna kvar i den. Det är enkelt att må bra när livet är fint, men utmaningen ligger alltid i att må bra även de dagar då livet “åker berg och dalbana” med oss.

Om du har en sån dag, var extra noga med det du lärt dig. Det är dessa dagar du behöver komma ihåg att använda dina verktyg, och ärligt talat, de fungerar – varje gång!

Här kommer en sammanställning av dina verktyg – gå direkt hit om du har en dålig dag för att snabbt komma i balans igen.

När du mår dåligt, är ledsen eller frustrerad…
Upprepa din affirmation:
Jag älskar mig själv! Jag är värd att må bra!

Du kan aldrig överdosera din kärlek till dig själv. Det är den som hjälper dig att bryta det mående du upplever just nu och må bättre.

Lita på din inre kompass!

Känn efter i ditt hjärta vad som är sant och vad som känns rätt för dig, välj bort resten. Lita på Dig själv – du vet vad som är sant och vilka val som är rätt för dig.

Bli medveten om dina tankar

Allt du tänker på växer i ditt liv, du drar alltid till dig mer av det du tänker på… Även när du tänker negativa tankar. Välj dina tankar och släpp de som du inte vill ha fler av. På så vis växer allt det positiva du vill ha mer av i ditt liv.
– Är det svårt? Upprepa din affirmation tills de negativa tankarna är borta. Din hjärna kan bara tänka på en sak i taget.