fbpx

Att “åka hiss” Copy

Om du trillat ur ditt hjärta under dagen

När du åker hiss, från ditt hjärta upp till ditt ego, då kommer du ur balans. Du märker att du inte längre är i ditt hjärta om du blir irriterad, grubblar på negativa saker, tycker illa om dig själv och så vidare. Så snart du inser att du inte längre är i ditt hjärta, ta denna snabbhiss tillbaka ner till ditt Stjärnrum – du är där direkt!

När du åker hiss och trillar ur ditt hjärta
Alla trillar ur ibland…

Det här händer oss alla! Bli inte irriterad eller frustrerad på dig själv, det gör ingen nytta. Det är bara att konstatera, vi är alla människor.

Vi glömmer bort, vi går in i gamla mönster. Vissa saker eller händelser triggar igång reaktioner, det är lätt att gå igång på olika saker.

Ditt ego vill inte att du ska vara i ditt hjärta

Tänk på att dessa reaktioner kommer enbart från ditt ego. Ditt ego tycker om att ha kontroll över dig, och uppskattar inte alls att du vill leva från ditt hjärta. Ditt ego är den som gärna trycker ner dig, får kanske dig att känna dig dum i olika situationer. Eller får dig att vara onödigt självkritisk. Det är ditt ego som tycker att du ska bli irriterad eller ledsen.

När du åker hiss, upp och sen tillbaka

När du blir medveten om att du reagerar så här, då vet du att du åkt hiss upp – upp till ditt ego. Det enda du behöver göra då, är att helt enkelt ta hissen ner. Ta dig tillbaka till ditt Stjärnrum, sätt dig ner och du kommer att inse att ditt humör har ändrats direkt.

OBS! Du måste ha gjort din 5-minuters morgonrutin tidigare på dagen för att detta ska fungera – har du glömt att göra den? Gör 5-minutaren först.

Din snabbhiss ner till ditt hjärta!
Gör så här:

  • Bli medveten om att du inte är i ditt hjärta.
  • Hör/tänk/känn tonen till ditt Stjärnrum – ta dig dit och sätt dig ner, lämna ditt sinne där. Öppna ögonen. Klart!

Denna snabbguide hjälper dig att komma ihåg…