fbpx

Bryt dina mönster Copy

Ja, det låter kanske enkelt när jag säger: “Bryt dina mönster”? Kanske låter det enkelt, men det kräver en hel del arbete att genomföra. Framförallt behöver du bestämma dig för att du SKA bryta dina mönster.

Det är nödvändigt för dig att göra det för att du ska kunna förändra ditt mående. Både din stress och det du oroar dig för, ligger till stor del i dina mönster. Nu när du är medveten om dem, då kan du också förändra dem och bryta dem.

Det gäller både stress och oro

Som du förstod i videon, så är även kärleken till dig själv en avgörande faktor, också i din stresshantering. På samma sätt gäller det din oro. I takt med att vi ökar vår kärlek till oss själva, så blir det också enklare att bryta de mönster som orsakar dem. Det krävs en stor portion tillåtelse inom dig för att du ska kunna göra detta. Du behöver tillåta dig att förändra dig, att må bra och att prioritera dig själv och det som är bra för dig.

Bryt dina mönster

För att kunna göra allt detta är din kärlek till dig själv, grunden i din förändring.

Kanske har du redan arbetat mycket med din kärlek till dig? Kanske känner du att du är klar med det?

Nja… så enkelt är det oftast inte.

Det är en lång process, att arbeta med kärleken till oss själva. Arbetet behövs på nivå efter nivå. Du kommer, med stor sannolikhet, att behöva återkomma till den många gånger i framtiden.

Det innebär inte att du inte har någon kärlek till Dig – det innebär bara att du, precis som alla vi andra, drabbas av “livet” ibland. Det kommer nya problem, nya känslor och nya motstånd. För varje gång du har kommit igenom dem och läkt dem, så blir du helare och tryggare inom Dig.

Bryt dina mönster och öka kärleken till Dig

Ja, det hänger ihop! Du kan mycket enklare bryta dina mönster när du har en hög nivå av kärlek till dig själv.