fbpx

Hjärtförankringen -Gör så här Copy

Nu är det tid att göra hjärtförankringen – att förankra ditt hjärta i Jorden och i Solen. Det är med hjälp av denna som du sen kan komma in i dina rum – i ditt hjärta.

Första gången du gör Hjärtförankringen tar det lite längre tid, men vi pratar bara om några minuter, så du behöver inte känna dig stressad.

Lyssna på videon och var noga med att ta dig tid att uppleva alla delarna i din hjärtförankring.

Hjärtförankringen - nyckel till ditt hjärta
Hjärtförankringen – nyckeln till ditt hjärta

Hjärtförankringen är nyckeln till ditt hjärta

Det finns speciella rum i ditt hjärta som du behöver komma in i, för att kunna vara hjärtförankrad – på riktigt. I det första rummet finns all information om Dig – allt du har gjort, allt du har upplevt under alla liv du levt.

I det andra rummet, det rummet vi kallar för “Stjärnrummet”, är du i kontakt med “Allt som Är”. Du är i kontakt med allt och alla i ren kärlek. Det är i detta rum som du så småningom kommer att lämna ditt “sinne” för att kunna leva och agera i din vardag – helt och hållet från ditt hjärta.

Du lär dig hur detta går till lite senare, när du kommer till Hjärtmeditationen. Det är här som du kommer att se och känna hur de olika stegen hänger ihop.

Alla stegen är viktiga var och en för sig, men tillsammans blir helheten större.

För att du ska kunna komma in i dina rum, måste du ha en nyckel. Din nyckel dit är hjärtförankringen, och därför är den viktig att lära sig ordentligt.

Tänk på att alla upplever på olika sätt, det finns inga “rätt” eller “fel” här. Vissa ser, andra känner, men de flesta får helt enkelt bara bestämma sig för att de känner/ser/upplever.

Ju fler gånger du gör din hjärtförankring, desto tydligare blir den och din upplevelse blir starkare för varje gång.