fbpx

Vanliga frågor och svar Copy

En vanlig fråga…

Fråga:
Hur påverkas vi av frekvenser och energier? Jag har alltid fått lära mig att handflatorna ska vändas upp i meditation, du säger tvärtom – varför?

Svar:
Vi lever i en tid av förändringar både av kunskap, frekvens och energi. De tekniker som tidigare har behövts eller varit nödvändiga för att nå resultat måste förändras i takt med vår utveckling. Idag har vi ett överflöd av “himmelska” energier på Jorden – alla har det, inte bara de som är andligt intresserade. För den som har ett andligt intresse och som vill fördjupa sin kunskap, den som vill nå högre nivåer av medvetande, den måste använda kunskap och tekniker som fungerar JUST NU, inte för 10-15 år sen.

Meditation, frekvens och energi
Meditation – en väg till välmående

För att kunna nå din fulla potential av utveckling, måste du ha en balans av energier i din kropp och i ditt energisystem.

Frekvensen på Jorden är hög. Den “himmelska” energin är i överflöd och vi måste balansera den på alla sätt vi kan med Jordens energi.

Vi människor behöver två sorters energi om vi förenklar lite, det är Himla-energi och det är Jord-energi.

Himlen har vi ovanför oss och Jorden lever vi alla på.

Vi eftersträvar balans

Den ena är inte bättre eller viktigare än den andra! Vi behöver båda två, lika mycket och i total balans inom oss, för att kunna nå vår totala kunskap.

Det är kanske enkelt att tro att det enbart är den himmelska energin som är viktig i andligt arbete, men det är helt felaktigt. Vi behöver balansen! Vi måste alla anstränga oss för att få tillgång till Jordens energi eftersom den himmelska energin är så stark och i överflöd.

Frekvens och energi

Den himmelska energin höjs hela tiden i takt med att frekvensen på Jorden ökar. Ju mer himla-energi som flödar över oss, desto mer måste vi anstränga oss för att få tillgång till Jordens energi. Och därmed bibehålla energibalansen i kropp och sinne.

Vi har alltid fötterna i golvet och handflatorna nedåt vid meditation. Detta underlättar tillgången till Jordens energi och därmed hjälper själva meditationen. Det gör att du blir mer effektiv och kommer djupare i din meditation

Har du andra frågor?
Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för dig!