fbpx

Specialerbjudande!

Samlingspaket med 7 kurser i personlig utveckling!

Du får tillgång till sju olika kurser i personlig utveckling, som steg för steg lär dig att leva från ditt hjärta, öka din kärlek till dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende. Du lär dig att hantera gränssättning, stress och mycket annat.

Lär dig enkla, effektiva tekniker för varaktigt välmående.


Vi har samlat våra bästa onlinekurser i ett paket!

Här får du tillgång till sju olika onlinekurser i personlig utveckling, som steg för steg lär dig att leva från ditt hjärta, öka din kärlek till dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende.

Du lär dig att hantera din energikänslighet på ett tydligt och välbeprövat sätt. Du lär dig också gränssättning, stresshantering och mycket annat.

Samtidigt kan du också lära dig att nå och arbeta med din egen kunskap – den som finns djupt inom Dig själv – i ditt hjärta.

Specialerbjudande! 899:-

(ordinarie pris: 999:-)
Här blir du permanent medlem med 100 % garanti.
Är du inte nöjd får alltid du pengarna tillbaka!

Permanent medlemskap,
med 100 % garanti

Medlemspaket-7 kurser ingår

Fem fördelar för Dig!

1. Du mår bättre och du orkar mer
Välmående och inre balans blir en naturlig del i din vardag, och du kommer snabbt tillbaka till den om du trillar tillbaka i ett gammalt mönster.

2. Ditt självförtroende och din självkänsla blir starkare
I takt med att din kärlek till dig själv ökar, så ökar också din inre trygghet vilket gör att du inte oroar dig i onödan.

3. Du lär dig använda och att lita på din inre kompass
När du har tillgång till ”din inre kompass” och lärt dig lyssna på den, då kan du alltid vara trygg i att du fattar snabba och rätt beslut. 
Att kunna lita på att du fattar bra beslut, även när det är stökigt i ditt liv, är viktigt och det hjälper dig på många sätt.

4. Du hanterar stress och gränssättning mycket lättare
Just stresshantering och gränssättning är mycket enklare för den som har en hög nivå av kärlek till sig själv. Att sätta gränser och kunna ställa krav är viktigt både privat och på jobbet.

5. Din livskvalité ökar
En bonus är också att du inte oroar dig på samma sätt som tidigare, utan du får lättare att uppskatta det du har och glädjas åt det. Du vet att du alltid gör så gott du kan och känner dig nöjd med det.

Du jämför dig heller inte med andra, utan ser mer till att du är nöjd med din prestation. När du är nöjd med det du gör, då är också de flesta väldigt nöjda med resultatet av det. 

Soul Heart Samlingspaket med 7 kurser i personlig utveckling

Engångsbetalning,
med 100 % garanti

Säker betalning med Klarna

Säker betalning med Klarna

100 % nöjd medlemsgaranti

Soul Heart 100 % nöjd Medlemsgaranti

Vi är väldigt stolta och nöjda med vår medlemsutbildning men vi vet också att den kanske inte passar alla.

Vi vill att du ska vara nöjd med ditt medlemskap. Om du inte är det, låt oss veta inom 15 dagar efter köpet och du får hela kursavgiften tillbaka.